ტორტების დამზადება და მორთვა მარციპანით
პროგრამის მიზანია მსმენელს შეასწავლოს საკონდიტროში კვების ჰიგიენის, სანიტარული ნორმების, შრომის და ხანძარსაწინააღმდეგო უსაფრთხოების წესების დაცვა, საკონდიტრო პროდუქტების პირველადი დამუშავება, სხვადასხვა სახის ბისკვიტების და კრემების დამზადება, ტორტის აწყობა და მორთვა
პროგრამაში ისწავლება:
გამოყენებული მეთოდები:
პროგრამის სწავლებისას გამოიყენება თეორიული და პრაქტიკული სწავლების ფორმატი, პრაქტიკული უნარების გამომუშავებით, ადგილზე დასწრებით
პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:
პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:
სწავლების ვადა: 2 თვე
დასაქმების სფერო:
დიდი და მცირე ზომის საკონდიტროები, საცხობები